Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να
λαμβάνετε ενημερώσεις.

Όνομα:
Επώνυμο:
Email:

Βουρλούμης Παναγής
» Πρόσωπα » Ομιλητές

Βουρλούμης Παναγής
Ο Παναγής Βουρλούμης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1937 και σπούδασε οικονομικά στο London School of Economics.

Διετέλεσε Επικεφαλής του Τμήματος Νοτιοανατολικής Ασίας του Διεθνούς Χρηματοδοτικού Οργανισμού (International Finance Corporation) της Διεθνούς Τράπεζας, όπου εργάστηκε την περίοδο 1966-1973. Υπήρξε διευθύνων σύμβουλος στον Όμιλο της Εμπορικής Τράπεζας την περίοδο 1979-1981, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑLPHA Finance και της Banca Bucuresti SA, καθώς και εντεταλμένος σύμβουλος της ALPHA Bank την περίοδο 1989-2000.

Από το 2000 έως και τα μέσα του 2004 ήταν Πρόεδρος της FRIGOGLASS και της AΕGEAN BALTIC BANK, προτού αναλάβει πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ και πρόεδρος των εταιρειών του ομίλου COSMOTE, ROMTELECOM και OTE Investment Services, θέσεις που διατήρησε ως το Νοέμβριο του 2011. Έκτοτε είναι Senior Adviser στην επενδυτική τράπεζα N.M. Rothschild & Sons.

Παράλληλα, έχει διατελέσει Πρόεδρος της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών, μέλος του ΔΣ του ΣΕΒ και είναι στο ΔΣ της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών, της Τράπεζας Τροφίμων και άλλων μη κερδοσκοπικών Οργανισμών. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «Το ασφαλιστικό με απλά λόγια» και πολλών άρθρων οικονομικού περιεχομένου.

Συμμετοχές στο ΑΣΟΙ:

ΟΤΕ: Η μετάλλαξη ενός κρατικού μονοπωλίου σε επιχείρηση που πρέπει να ανταγωνιστεί στην ελεύθερη αγορά (25.02.2013) (Ομιλητής)
 

 
Αρχική Σελίδα   |    Ποιοι είμαστε    |    Σεμινάρια    |    Πρόσωπα    |    Χώρος    |    Επικοινωνία


Copyright © 2011 - www.e-history.eu -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr