Λίστα Ενημέρωσης

Συμπληρώστε το email σας για να
λαμβάνετε ενημερώσεις.

Όνομα:
Επώνυμο:
Email:

Μωυσής Ραφαήλ
» Πρόσωπα » Ομιλητές

Μωυσής Ραφαήλ
Ο Ραφαήλ Α. Μωυσής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, φοίτησε ως μαθητής στο Κολλέγιο Αθηνών και σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ της Αγγλίας όπου έλαβε το πτυχίο B.Sc. με First Class Honour. Τα πτυχία Μάστερ και Διδακτορικό έλαβε από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασσαχουσέττης (ΜΙΤ).

Άρχισε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως Έκτακτος Καθηγητής στη Σχολή Μηχανολόγων του ΜΙΤ και στη συνέχεια μετά από μια περίοδο στην Ελληνική Βιομηχανία, κατέλαβε τις θέσεις του Εκτελεστικού Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου Ενεργείας του Υπουργείου Συντονισμού, του Υποδιοικητή της ΕΤΒΑ, του Διοικητή της ΔΕΗ, του Προέδρου του Δ.Σ. της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε., του Προέδρου της ΔΕΠΑ και του Προέδρου του Συμβουλίου Εθνικής Ενεργειακής Στρατηγικής (Σ.Ε.Ε.Σ.).

Σήμερα είναι Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (Ι.Ο.Β.Ε)., μέλος του Δ.Σ. της S & B Βιομηχανικά Ορυκτά, Αντιπρόεδρος στο Πρόγραμμα «Έτος Σπουδών στην Ελλάδα» και Επίτιμος Πρόεδρος της ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στην οποία διετέλεσε επί πολλά χρόνια Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Στο παρελθόν είχε διατελέσει μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής στο Σύνδεσμο Ελληνικών Βιομηχανιών (ΣΕΒ), πρώτος Πρόεδρος στο Σύλλογο Αποφοίτων του ΜΙΤ, Γραμματέας και Ταμίας στο Κολλέγιο Αθηνών, μέλος Δ.Σ.του Κέντρου Πολιτικών και Εκπαιδευτικών Ερευνών (ΚΠΕΕ), κ.α.

Συμμετοχές στο ΑΣΟΙ:

ΔΕΗ και οικονομική ανάπτυξη (28.01.2013) (Ομιλητής) 

 
Αρχική Σελίδα   |    Ποιοι είμαστε    |    Σεμινάρια    |    Πρόσωπα    |    Χώρος    |    Επικοινωνία


Copyright © 2011 - www.e-history.eu -- ΚατασκευΞ® ΙστοσελΞ―δων by infocus.gr